Nostalgitripp

Whitehaven beach, Whitsundays. Australia.
 
Har ju som bekant inte varit så ressugen och har skjutit länge på att rensa bland bilderna och välja ut mina favoriter till framkallning. Men idag har varit en sådan dag där temuggen fyllts på tio gånger och jag har scrollat, flinat och sett tillbaka på långresan med en slags stolthet. Har tagit mig igenom mina tusentals bilder (på riktigt) och har börjat gå igenom Daniels för att plocka ut dem som jag är med på också för en gångs skull! 

Räk -och sparrisomelett

 
1/2 gul lök
8 handskalade räkor
2 sparrisar
1-2 kokta potatisar
2 ägg
1 skvätt mjölk
Salt och peppar
Ost till toppen
Olja att steka i
 
Hacka löken och skär sparrisen och potatisen i bitar. Fräs i oljan tills de fått färg.
Sätt på ugnen på 200°C grill.
Skala räkorna.
Vispa ihop äggen tills de skummar och slå på mjölken och vispa lite till. Salta och peppra.
Häll på äggblandningen i stekpannan och placera sedan ut räkorna.
Stek på tills botten stelnat.
Riv på ost och grädda i ugnen tills allt ägg är fast.
NAMNAM!
Kategori: Mat

Söndag

Mormor
 
Det är slutet på min och Daniels gemensamma lediga vecka och imorgon kastas vi tillbaka in i verkligheten. Det är så himla tryggt att ha honom vid min sida, att ha någon att bolla tankar med och som på samma sätt pratar med mig om sina funderingar. Vi skrattade båda två åt att vi är så reströtta just nu att vi inte ens kunde förmå oss att åka iväg på semestern. Det är lite ångestframkallande nästan, att behöva stressa runt och packa. Konstigt det där, när vi ändå trivdes jäkligt bra med att vara utomlands. Men sjukdomarna satte nog sin prägel en del det sista. 
 
Följ min blogg med Bloglovin