Bebisgos hos Jocke och Matilda i Veddige

Efter vår skogspromenad käkade vi lunch och åkte sen till Jocke och Matilda i Veddige, en bit innan Varberg. Där sprang hästarna i hagen och jag frös ända in i benmärgen.
När vi kom in hälsade en av kissarna på oss och vill absolut bli klappad.
Men jag ville mest bara mysa med Alma. Bara fyra veckor gammal och så himla stark när hon drömde vilt. Satt i soffan med henne i famnen och ba längtade en stund efter att vara redo för den tiden. En får passa på att hänga andras barn under tiden liksom.
Robin var med, fast det är ingen som kallar honom det. Mest är det nog Bagge eller Skalman.
Hej pappa Jocke!
Och hej fika. Det är marängbotten toppad med daimgrädde (daim i grädde) och ett gäng smultron på toppen. Och så drack vi kaffe med.
Efter ett tag blev Albin och Victor uttråkade och ville kika på djuren. Jocke och Matilda äger nämligen en gård. Barnen smög fram till hönsgården och hukade sig tills fåglarna kom ut.
Till och med jag tjöt av förtjusning när jag skymtade de små kycklingarna. Vet inte om jag någonsin sett såna små söta fluffbollar innan.
Alltså åååå.
Här är vi hela gänget minus Albin och Victor: Matilda, Daniel, Jocke, Bagge, Eric och Tilda med lilla Alma. Det ska tilläggas att grabbarna har växt upp ihop och Tilda har känt dem sen högstadiet. Så himla fint att de fortfarande hänger ihop, och då är inte detta alla på nära vägar.
Och en mycket fundersom variant av mig själv.
Ses nästa gång igen Alma, då är har du säkert växt supermycket och blivit ännu starkare. Välkommen till världen.

ENGLISH
When Daniel and I visited Joakim and Matilda's newborn, Alma, together with some of their other childhood friends. We ate 'fika' (= Swedish for 'coffee with something sweet to eat') and I spent some time outside with Albin and Victor, looking at and talking to the chickens. A lot of the other time I sat with Alma, longing for a time when I am ready for the whole baby thing.
Ellen Lindberg:

Men nääää sluta!!! Borde vara olagligt att posta bebis och katt (eller andra djur) i samma inlägg :') Sitter och fånler på café, hahaha <3

Svar: Haha sköning! <33
Nastasja Thor

Kommentera inlägget här: