Fyra år med honom

HIttade den här listan hos Ellen och tycker den passar bra här idag (plus extra kul för att jag tycker våra svar är så lika!).

Hur länge har ni varit ihop?
I prick fyra år idag!

Hur träffades ni?
Första gången var när jag började i produktionen på Ericsson och han skulle göra sina sista dagar där. Han åt lunch med oss någon gång efter det, pekade på min tallrik frågade om han fick äta upp mina groddar. Tänkte då: "Va? Vem är detta weirdo?".

Vem var mest på?
Jag skulle nog säga mig själv. Daniel säger att om han måste välja så väljer han mig med.

Skedde några komplikationer?
Nja, vet inte om det skulle kallas komplikation, men vi jobbade båda två på Ericsson och ville kanske inte outa något innan det blev seriöst.

Kan en få se något tidigt sms eller så?
Scrollade bakåt två år i vår sms-konversation sen kraschade appen och jag var tvungen att börja om, så nej. Haha. Men jag minns att vi skrev om Solsidan pga det var en söndag när vi bytt nummer och jag störtvägrade att se på det. 

Hur skedde dejtandet?
Tja, vi sågs när vi inte jobbade. Jag jobbade 4-skift och han dagtid så fick matchde in när vi båda var lediga och käkade och såg på film. Men det mest minnesvärda var nog vår svampplockningsdejt en regnig söndag precis i början.

Hur blev ni ihop?
Det hände bara. Fast jag minns när jag frågade hur jag skulle presentera honom för min släkt när vi skulle på en träff, då svarade han "som din pojkvän kanske!".

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Det var jag som, efter många djupa andetag i ett nedsläckt sovrum, sa det först. Blev ju cirka gladast i världen när han flinade och sa det tillbaka direkt.

Bor ni ihop?
Ja, och det är så nice. När vi träffades bodde vi i varsin etta i olika delar av stan. Sen reste vi ett halvår och bodde som backpackers. När vi kom hem från resan hyrde vi en etta i andrahand under sommaren, därefter hos våra föräldrar tills vi fick tag på tvåan vi bor i nu.

Vad är hens bästa sidor?
Att han finns där när jag faller isär och kan bryta mina dåliga tankemönster med sin humor. Att han är så himla äventyrlig och gillar skogen mycket. Plus hundra grejer till.

Och sämsta?
Kanske att han inte är proaktiv i sin matlagning utan blir hungrig på två sekunder och önskar att maten var klar nu nu nu nu. 

Vad bråkar ni om?
Vi bråkar inte, hehe. Det blir tjaffs förstås, om att jag städar badrummet alldeles för lite eller att Daniel inte lagar mat lika ofta som jag. Men vi skriker inte, kastar inte saker, smäller inte igen dörrar. Vi försöker påpeka irritationsmoment och anstränger oss för att ändra på det = min plattång som alltid låg framme eller han som aldrig stängde badrumsskåpet. 

Vad gör ni när ingen annan ser?
Alla såna grejer en gör med personen en älskar.

Vad ger ni för komplimanger?
Vi försöker bli bättre på det här alltså. Påpekar ofta hans parfym och färger på kläder jag tycker extra om. Eller när han varit bra i köket. Han brukar alltid peppa mig för att jag orkar mig upp på morgnarna och pluggar eller tränar.

Vilken är din favoritbild på honom?
Från vår långresa 2013-2014. Jag tror att vi är på Bali här.

Och på er båda?
Den här från när Daniel tog sin magisterexamen förra sommaren.

Något du vill avsluta med?
Jag vill aldrig sluta vara en del av vårt team.


ENGLISH

A list about our relationship, how we met and what we're like. We've been together for four years today! <3

jennifer:

Grattis på 4 års-dagen!! Ni är ju så himla fina <33

Svar: Tack bästing <3
Nastasja Thor

Malin wallgren:

Så fin!!!

Svar: <3 tack gullet!
Nastasja Thor

Ellen Lindberg:

Hahaha alltså, kände mest :O under hela listan!?!? Vissa av punkterna är precis som om jag själv skulle skrivit om Johan, som om det var mina ord och vårt förhållande. Du hade helt rätt, våra listor och historier är väldigt lika! Så himla fint. Två olika förhållande, helt oberoende av varandra, men ändå så himla lika. Fint ändå!

Svar: Hahah åh vad roligt att du kände igen dig och er. Håller med dig om att det är fint, att en inte känner varandra alls och ändå kan ha så många likheter.
Nastasja Thor

Vicky:

BUHU fina :'''((((((( grattis till er!!! älskar även groddhistorien, hehe

Svar: <33 puss
Nastasja Thor

Kommentera inlägget här: