Blogglunch -och fika i Göteborg

Det blev söndag och jag vaknade tidigt som attan. Dels för att Daniel skulle åka och fiska klockan sex på morgonen men dels för att försöka plugga. Misslyckades med min plan och ville bara att tiden skulle gå så att jag kunde få åka till Göteborg.
Från Folkungagatan till Hötorget till resecentrum stod träden i gult, orange, grönt och rött. Där klev jag på bussen och lyssnade på min klassiska lista hela vägen till Nils Ericsson terminalen. Efter en stund inne i butikerna i Nordstan fick jag nästan bryt på mitt stora begär. Det är lite läskigt när en bara vill ha ha ha saker. H&M har nog aldrig haft så mycket fint på en gång som nu; allt från perfekta kappor till mjuka tröjor med underbara kragar i mina bästa färger. Men jag höll mig. 
Istället mötte jag upp Amanda och Filip och åt lunch på Tugg. De var nere i Göteborg för att hälsa på kompisar och när Amanda hörde av sig blev jag så jäkla glad. Vi lyckades få bord under lunchrushen och satt sen ett bra tag och pratade. Fint att få träffa den tillhörande personen till Filips ombloggande ansikte också.
Emellanåt kunde jag känna sån värk i bröstet när jag tänkte på hur många av de personer jag tycker om så mycket bor så långt bort. Så jag passade på att njuta nu.
Eftersom tiden ofta är för knapp för att träffa kompisar vid olika tider, anslöt sig deras vän Fred också. Han tog oss till Haga och så drack vi kaffe där. Tur var det kanske också, att vi blev fyra pga jag och Amanda pratade intensivt om blogg, plugg, livet, relationer, galningar på Internet och sånt. 
HEJ BÄSTING!
Sen var det dags för farväl och jag ville åka med till Stockholm. Är så innerligt glad för att lunchen förra oktober för att lämna över Håkan-biljetten blev en fin start på vår vänskap. Hoppas på en repris av vårt häng i Stockholm i januari snart igen, tills dess får vi nöja oss med skype.

ENGLISH
From Sunday when I met Amanda and Filip for hamburgers at Tugg. They were down in Gothenburg to see friends and when Amanda text me I was so happy. It had been 10 months since we hung out in Stockholm. Crazier than that is that we'd only met once before that and now every time feels like we've known each other a lifetime.
 
We caught up on as much as we could during our short hours together. Their friend Fred joined us and we went for coffee in Haga. I was so sad to say goodbye but hopefully I'll be up in the capital soon again, until then Skype will have to do. 
Vicky:

stockholmshängrepris neeeeed

Svar: +1 <33
Nastasja Thor

Kommentera inlägget här: