Varma västkustdagar, mat i mängder och att somna på soffan

I lördags styrde vi bilen till Falkenberg. Johan och Malin hade nämligen bjudit ner oss till Johans familjs stuga för käk, brädspel och övernattning. Vi var inte sena med att tacka ja! Firade att vi fyra fick till en dejt så snabbt med bubbel så fort vi kom innanför dörren. Sen cyklade vi och handlade käk.
Jag erbjöd mig att styra upp första måltiden pga när en kan den utantill så går det snabbare än när en blandar in alla andra. Det blev enchildas fyllda med svamp, paprika, lök och sparris i en chipotle-gräddsås med kanel, spiskummin, s&p. Till åt vi lite tomater ba.
Vi lät maten sjunka ner en stund med hjälp av en tupplur men sen var vi redo för att njuta av vädret litegranna och snörade på skorna.
Det var ju tröjväder och det fanns stora larver att kika på.
Johan skulle stajla med en liten volt. (gif, press the picture to make it play)
Och sen knäppte han av en bild på oss gulliga.
Det var i princip folktomt förutom de där borta. Vågorna rullade in, håret flög runt omkring överallt och känslan av att vara riktigt lediga infann sig.
Sen ville Malin bada!
Vi spanade från land.
Sen kom Baywatch-bruden upp gladare än någonsin.
Till kvällsmat styrde hostarna upp vietnamesiska vårrullar. Jag har, i ärlighetens namn, trott att det varit sjukt överskattad mat. Tji fick jag pga var så JÄVLA gott. Varma glasnudlar, krispig morot, gurka och paprika, söt mango, krämig avocado, salt sojasås och lite räkor och sweet chilisås.
Det ser ju mest ut som kondom fylld med grönsaker men det smakade som en dröm.
Sen rörde vi oss inte ur soffan. Malin och jag somnade till och när vi vaknade pratade vi om Disneyfilmer och allt möjligt annat. 
Dagen därpå åt vi frukost, tog en promenad i den sällsynta vindstillan innan vi begav oss till Ullared. Älskar sånt här häng och såhär underbara människor. Tack för att vi fick komma! <3

ENGLISH 
 
Last Saturday Daniel and I drove down to Falkenberg, a city on the West coast. Johan and Malin had invited us down to Johan's family's summer house. We celebrated with a bottle of bubbly and then biked to buy food. Stocking up for the thirty or-so hours we were staying for. I made us some veggie enchiladas, we walked on the beach, played boardgames, ate Vietnamese springrolls (warm glass noodles, crispy carrot, paprika and cucumber, sweet mango, creamy avocado, salt soy sauce and some shrimp and sweet chili too) and fell asleep on the sofa. After breakfast the next day Daniel and I headed to Ullared. I love hanging out like this and with people like them. Thanks for having us <3
Linnea Aurora:

Men åh FINT! Alla bilderna ser nästan ut att vara stills från en film!

Svar: Åh TACK! Vilken himla fin kommentar. Blir så glad!
Nastasja Thor

Jenny Pettersson:

Älskar vietnamesiska vårrullar!! Men ja de ser verkligen ut som fyllda kondomer vilket jag måste tänka bort när jag äter det :P

Svar: Haha, om en kan bortse från det så är det ju grym. Kanske får börja skära dem på mitten så att de liksom ser trevligare ut :P
Nastasja Thor

Kommentera inlägget här: